Home » ”Careu de ași” pentru funcția de primar al Năsăudului. Vezi cine sunt cei patru candidați la prima funcție a ”orașului academicienilor”

”Careu de ași” pentru funcția de primar al Năsăudului. Vezi cine sunt cei patru candidați la prima funcție a ”orașului academicienilor”

Publicat de Radu SÎRBU
1091 Vizualizari

Apele s-au limpezit apele în privinţa candidaţilor la funcţia de primar al orașului Năsăud, în competiția electorală înscriindu-se patru aspiranți în a conduce orașul supranumit ”al academicienilor” în următorii 4 ani. Dintre aceștia, trei sunt reprezentanți ai unor partide iar unul candidează ca independent.

Şi, ca să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului, începem cu Dorin Vlașin, primarul în funcţie. De profesie economist, Dorin Vlașin candidează pentru un nou mandat din partea Partidului Național Liberal.

Din partea Partidului Social Democrat a fost validată candidatura profesoarei și psihologului clinician Ionela Emilia Bidică. Este prima femeie ce a îndrăznit să candideze la funcția de primar al orașului Năsăud după anul 1989!

Alianța Dreapta Unită USR – PMP – Forța Deprei îl propune la funcția de primar al Năsăudului pe Dorel Ionașc, reprezentant al USR. Licențiat în Geografie-Turism și având ca ocupație în prezent cea de administrator, Dorel Ionașc a candidat acum 4 ani la funcția de consilier județean.

În fine, ”careul de ași” este completat de economistul Grigore Dolha, care candidează ca independent. Cunoscut de mai toți năsăudenii din postura de casier al Primăriei, Grigore Dolha activează în cadrul administrației orașului de mai bine de patru decenii!

Acestea fiind spuse, le urăm candidaților succes și fie ca cel mai bun să câștige!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"