Home » Ce se mai întâmplă prin Bistrița: A plătit pentru o întâlnire amoroasă și s-a văzut jefuit sub amenințarea unui pistol!

Ce se mai întâmplă prin Bistrița: A plătit pentru o întâlnire amoroasă și s-a văzut jefuit sub amenințarea unui pistol!

Publicat de Radu SÎRBU
911 Vizualizari

Trei tineri din Sibiu și Hunedoara, bănuiți de tâlhărie calificată, au fost identificați, depistați și reținuți de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița, la scurt timp după comiterea faptei

În urma investigațiilor efectuate într-un dosar penal de tâlhărie calificată, aflat în instrumentarea polițiștilor Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a trei persoane bănuite de comiterea faptei.

Persoanele în cauză, doi tineri de 18 și 29 de ani, din Șeica Mare, județul Sibiu și o tânără de 19 ani, din Geoagiu, județul Hunedoara, au fost depistați și opriți în trafic, în cursul zilei de ieri, 18 octombrie.

Asupra lor, în urma controalelor efectuate, polițiștii au descoperit și indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor două pistoale, replici de tip airsoft, un telefon mobil și sumele de 4.483 lei și 400 de euro.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în noaptea de 17 octombrie a.c., în jurul orei 23.00, un bărbat de 34 de ani, din Bistrița-Năsăud și-ar fi dat întâlnire cu tânăra de 19 ani, într-un apartament din Bistrița, unde ar fi urmat să întrețină relații sexuale contracost. Ajuns la locul stabilit, cei trei l-ar fi agresat și, sub amenințarea unui pistol, i-ar fi sustras bistrițeanului suma de 2.300 de lei, un ceas și un telefon mobil.

Cei trei au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Bistrița, iar după audieri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 19 octombrie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea arestării preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița, în vederea documentării întregii activități infracționale. Activitățile investigative au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu și Poliția Municipiului Turda.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"