Home » Centrul de Cercetare Silvania a organizat la Sângeorz-Băi o dezbatere pentru programele de investiții în zona montană, în prezența ministrului Agriculturii Petre Daea

Centrul de Cercetare Silvania a organizat la Sângeorz-Băi o dezbatere pentru programele de investiții în zona montană, în prezența ministrului Agriculturii Petre Daea

Publicat de Radu SÎRBU
269 Vizualizari

Duminică, 23 octombrie, la inițiativa Fondatorului Centrului de Cercetare Silvania – Emil Iugan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud – Emil Radu Moldovan și parlamentarii județului, alături de ministru Agriculturii, Petre Daea, au participat la o dezbatere cu teme privind programele de investiții și dezvoltare din zona montană.

„Ziua Muntelui, produsele locale și tradițiile ne aduc laolată. La inițiativa domnului Emil Iugan, Fondatorului Centrului de Cercetare Silvania, ne-am adunat cu dorința de a dezbate temele privind programele de investiții și dezvoltare din zona montană. Astfel, fiecare temă abordată de către specialiști, de la dezvoltarea și susținerea sectorului agricol, proceduri simplificate de lucru, valorificarea lânii de oaie, până la valorificarea resurselor forestiere și agricole, este un plus și un câștig pentru toți cei prezenți, în special pentru fermieri și pentru reprezentanți ai asociaților și cooperativelor din zonă.

Mulțumim pentru prezență, domnului Petre Daea, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, sunteți un real sprijin, prin proiectele de susținere, dezvoltare și de implementare, în valorificarea agriculturii din România. Felicitări, domnule Emil Iugan, fondatorul Centrului de Cercetare Silvania, pentru implicarea d-voastră în realizarea acestor dezbateri, menite să crească și să dezvolte agricultura din județul Bistrița-Năsăud. Sărbătoarea câmpenească ,,Ziua Muntelui”, organizată la Sângeorz-Băi, ne arată încă o dată că produsele tradiționale și obiceiurile strămoșești, sunt zestrea noastră și ne definesc ca oameni, iubitori de datini și popor”, a transmis cu această ocazie președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"