Home » Circa 100 de localnici veniți din Spania vor ajunge în acest weekend acasă, la Feldru și Nepos. Ar trebui să intre în izolare și autoizolare

Circa 100 de localnici veniți din Spania vor ajunge în acest weekend acasă, la Feldru și Nepos. Ar trebui să intre în izolare și autoizolare

Publicat de Radu SÎRBU
8266 Vizualizari

Informația ne-a fost confirmată, astăzi, de autoritățile comunei Feldru, în baza datelor transmise de la punctele de frontieră.
Localitățile Feldru și Nepos formează cea mai mare comună din județul Bistrița –Năsăud și au foarte mulți locuitori plecați la muncă în străinătate, majoritatea în Spania (țară etichetată acum drept zonă roșie în ceea ce privește infecțiile cu noul coronavirus), așa că nu e de mirare că în zilele următoare va fi practic o explozie de ”extranjeros” la Feldru și Nepos.

Primăria Feldru a anunțat deja de ieri că este pregătită să ia măsuri de izolare și autoizolare pentru cei întorși de peste hotare.

”Vă rugăm pe toți cei care vă întoarceți în localitate în această perioadă să respectați condițiile de autoizolare și izolare la domiciliu pe perioada impusă de autorități. Solicităm acest lucru pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe toți locuitorii comunei de eventuale contaminări cu periculosul virus.
La întoarcerea în localitate vă rugăm să luați legătura telefonic cu medicul dumneavoastră de familie, cu organele de poliție și cu conducerea primăriei.
Vă urez tuturor multă sănătate.

Ne puteți contacta la numerele de telefon după cum urmează:

Medici de familie:
Columban Octavian -0721264339 –Feldru
Morari Ina -0752216358 –Feldru
Morari Serghei – 0752216388 –Nepos

Poliție
Șef post poliție Maria Iușan – 0751109889
Telefon fix -0263374312

Primăria
Primar Țiolan Grigore -0784368432
Viceprimar Beșuți Toader -0768184208
Asistent comunitar –Beșuți Mariana -0786220867”, se arată într-un anunț semnat de primarul Grigore Țiolan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"