Home » Comuna Căianu Mic a devenit un șantier în lucru. Se fac lucrări de modernizare pe 46 de străzi !

Comuna Căianu Mic a devenit un șantier în lucru. Se fac lucrări de modernizare pe 46 de străzi !

Publicat de Radu SÎRBU
1329 Vizualizari

La Căianu Mic, proiectele continuă și în timpul pandemiei. Întreaga comuna este transformată într-un șantier pentru că se toarnă asfalt pe nu mai puțin de 46 de străzi, se lucrează la dispensarul medical dar și la decolmatările cursurilor de apă iar, în curând, vor începe lucrările la sala de sport dar și cele de modernizare a unor cămine culturale.

Într-o discuție pe care am avut-o astăzi, primarul Paul Știr ne-a declarat că se lucrează intens la modernizarea infrastructurii stradale.

Este vorba de nu mai puțin de 46 de străzi, din care 22 sunt finanțate de la bugetul guvernamental iar restul de 24 – cu fonduri europene derulate prin AFIR. Acum, se amenajează șanțurile betonate iar pe anumite străzi se toarnă primul strat de asfalt, în timp ce pe altele se așterne cel de-al doilea strat. Dacă până la finalul anului toate lucrurile vor decurge normal, avem convingerea şi credinţa că vom finaliza în întregime toată munca”, ne-a spus primarul Paul Știr.

Pe de altă parte, edilul anunță că sunt spre finalizare lucrările pentru modernizarea dispensarului medical dar se muncește și pentru decolmatarea cursurilor de apă în vederea prevenirii inundațiilor.

Totodată, sunt pe punctul de a demara lucrările pentru construcţia sălii de sport din Căianu Mic, o sală de sport polivalentă, supermodernă, care va deservi întreaga comună cu tot ceea ce înseamnă activităţi sportive. În plus, suntem în procedura de licitație a lucrărilor de modernizare a căminelor culturale din Căianul Mare și Ciceu Poieni”, a ținut să mai sublinieze primarul Paul Știr.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"