Home » Comuna Căianu Mic, gazdă a concursului național al polițiștilor de la Acțiuni Speciale, temuții ”mascați”!

Comuna Căianu Mic, gazdă a concursului național al polițiștilor de la Acțiuni Speciale, temuții ”mascați”!

Publicat de Radu SÎRBU
575 Vizualizari

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, organizează la Căianu Mic, în zilele de marți și miercuri, 11 și 12 octombrie, un stagiu de pregătire profesională – Tragere în condiții de stres!

Activitatea este organizată pentru structurile de acțiuni speciale (SAS) din țară și se va desfășura pe parcursul celor două zile, în care vor avea loc mai multe probe diferite în cadrul cărora se va urmări realizarea unor obiective privind dezvoltarea performanțelor luptătorilor SAS (Serviciul pentru Acțiuni Speciale)!

„Stagiul de pregătire profesională se va desfășura în localitatea Căianu Mic, în zona unde s-a organizat concursul de Off Road, în zilele de marți, între orele 9-18 și miercuri, între orele 8-15! Am adus la cunoștința publicului aceste informații pentru a nu exista motive de îngrijorare, deoarece în zonă vor fi în desfășurare și exerciții care presupun focuri de armă!”, a transmis primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"