Home » Comuna Căianu Mic investește și în gestionarea situațiilor de urgență

Comuna Căianu Mic investește și în gestionarea situațiilor de urgență

Publicat de Radu SÎRBU
1080 Vizualizari

Anunțul a fost făcut de către primarul Paul Știr în contextul unei întâlniri a avut-o cu reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Strategia de dezvoltare a comunei Căianu Mic pentru perioada următoare, cuprinde ample investiții în domeniul gestionării unor situații de urgență! Anul acesta, vom demara lucrările de modernizare și extindere la sediul administrativ al primăriei! Acest proiect prevede amenajarea și dotarea unor spații pentru buna functionare și organizare a serviciului pentru situații de urgență, amenajarea unei remize pentru autospeciala de intervenții (mașina de pompieri), precum și amenajarea și dotarea unui cabinet medical administrat de Primăria Căianu Mic!

Astăzi, la sediul primăriei, am avut o discuție cu reprezentanți ai ISU BN în urma căreia putem desprinde următoarea concluzie: se impune necesitatea achiziționării unei autospeciale de intervenții pentru comuna noastră și nu numai! Astfel, în paralel cu implementarea proiectului de modernizare și extindere la sediul primăriei, vom demara și procedurile de achiziție publică a unei autospeciale de intervenție pentru combaterea incendiilor!”, a transmis primarul Paul Știr.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"