Home » Copil de 8 ani, în stare gravă după ce a fost cuprins de flăcări în timp ce aprindea o grămadă de crengi cu benzină, la Lunca Leşului

Copil de 8 ani, în stare gravă după ce a fost cuprins de flăcări în timp ce aprindea o grămadă de crengi cu benzină, la Lunca Leşului

Publicat de Radu SÎRBU
1085 Vizualizari

Un copil în vârstă de 8 ani, din cătunul Lunca Leşului, comuna Leşu, a suferit arsuri pe circa 35% din suprafaţa corpului, după ce a fost cuprins de un incendiu în timp ce încerca să aprindă nişte crengi cu benzină. Nefericitul incident s-a petrecut la orele amiezii de astăzi, în curtea gospodăriei unde locuieşte.

În urma primirii apelului la 112, la faţa locului s-au deplasat paramedicii ambulanţei SMURD de la Sângeorz-Băi, salvatori care i-au acordat primul ajutor medical minorului pentru stabilizare, în ajutor fiind chemat şi echipajul ambulanţei de Terapie Intensivă Mobilă.

După cum ne-a informat primarul Ionel Pop, familia căreia i s-a întâmplat nenorocirea se cheamă Uşeri, părinţii fiind acasă când copilul a încercat să aprindă grămada de crengi uscate. Este foarte probabil ca minorul să fie transferat pe calea aerului la spitalul de arşi din Bucureşti. Poliţiştii au deschis o anchetă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"