Home » Coronavirus: Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud transmite că numărul persoanelor izolate la domiciliu a ajuns la 76

Coronavirus: Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud transmite că numărul persoanelor izolate la domiciliu a ajuns la 76

Publicat de Radu SÎRBU
1492 Vizualizari

Potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului transmis în această dimineață, în acest moment, NU sunt cazuri confirmate de Coronavirus (Covid-19) în județul Bistrița-Năsăud!

De asemenea, nu sunt persoane suspecte care să necesite carantină!
În momentul de față, în județul Bistrița-Năsăud, 76 persoane sunt izolate la domiciliu (numărul include și aparținătorii persoanelor care vin din Italia).
La nivel național, există trei cazuri confirmate de infecție cu Coronavirus.
Este de reținut că DOAR cei care vin din zona de carantină a Italiei intră automat 14 zile în carantină, în spații special pregătite, conform protocolului care se impune. Restul persoanelor care vin din Italia sunt monitorizate la domiciliu timp de 14 zile.
Autoritățile județene monitorizează fluxul de turiști care vin din zone cu risc de infecție cu Coronavirus și se află în continuă legătură cu autoritățile de frontieră, aceștia comunicând situațiile care necesită monitorizare.
📞0800800358 – linia verde, unde cetăţenii pot primi informaţii despre situaţiile legate de COVID – 19
Românii sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 doar pentru situaţii de urgenţă, iar pentru solicitarea de informaţii să apeleze linia TELVERDE. Programul de funcţionare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 şi 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică
”, se arată în respectivul comunicat.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"