Home » Covidul e pe sfârșite: Tot mai puține infectări atât în BN cât și în țară !

Covidul e pe sfârșite: Tot mai puține infectări atât în BN cât și în țară !

Publicat de Radu SÎRBU
1047 Vizualizari

Pentru a doua zi consecutiv, la data de 1 iunie a.c., în Bistrița-Năsăud s-a înregistrat un singur caz nou de infectare cu noul coronavirus, semn că pandemia este în regres. Astfel, numărul total al cazurilor de infectare cu Covid-19 confirmate în BN a ajuns la 336, dintre care 231 de persoane (cu 3 mai multe decât ieri) s-au vindecat și 28 au decedat. Astfel, numărul persoanelor active la ora actuală este de 77. Pe de altă parte, 20 persoane sunt în carantină instituționalizată, în timp ce 2930 persoane – în izolare la domiciliu.

Și la nivel național, Covidul se ”topește”

Până luni, 1 iunie, la nivel național au fost confirmate 19.398 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.426 au fost declarate vindecate și externate, iar 1.270 au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică ieri, au fost înregistrate alte 141 de noi cazuri de îmbolnăvire, după ce ieri numărul cazurilor noi era de 124.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"