Home » Crimă oribilă a unui bărbat din satul Tureac (Bistrița-Năsăud) stabilit în regiunea spaniolă Almeria: și-a omorât prin otrăvire fetițele, de doar 2 și 4 ani, apoi s-a sinucis dându-și foc!

Crimă oribilă a unui bărbat din satul Tureac (Bistrița-Năsăud) stabilit în regiunea spaniolă Almeria: și-a omorât prin otrăvire fetițele, de doar 2 și 4 ani, apoi s-a sinucis dându-și foc!

Publicat de Radu SÎRBU
2232 Vizualizari

Oameni buni în ce lume trăim? Întrebăm deoarece vești năprasnice vin din Spania, acolo unde un conjudețean de-al nostru a comis o crimă monstruoasă!

Este vorba de un bărbat în vârstă de 35 din satul Tureac, comuna Tiha Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud, stabilit de mai mulți ani în Spania, mai precis în regiunea Almeria, care și-a ucis cele două fiice, în vârstă de doi și patru ani, și apoi și-a dat foc murind și el. A fost începută o anchetă din cauza suspiciunilor de otrăvire a copilelor.

Potrivit portalului de știri Granada Digital, grozăvia s-a întâmplat duminică seară în zona Alboloduy din regiunea spaniolă Almeria. Mama copiilor și-a găsit fiicele moarte în casă după ce a văzut că nu mai sunt aduse la ea de soțul în intervalul stabilit de judecători.

Femeia și-a petrecut weekendul departe de bărbatul ei, deoarece este în Sistemul Viogén de protecție a victimelor violenței domestice.

În 2022, ea a depus plângere la poliție după ce a fost agresată fizic de soț de mai multe ori în timpul sarcinii. Ea avea și un ordin de protecție, dar nu pentru cele două fetițe.

Garda Civilă a început o anchetă pe baza suspiciunii că tatăl celor două copile i-a otrăvit.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"