Home » Cu fractură de bazin, fata accidentat aseară pe trecerea de pietoni din Viișoara a fost transferată la Cluj

Cu fractură de bazin, fata accidentat aseară pe trecerea de pietoni din Viișoara a fost transferată la Cluj

Publicat de Radu SÎRBU
878 Vizualizari

Aseară, în cartierul bistrițean Viișoara a avut loc un accident rutier în urma căruia o copilă de 14 ani a fost lovită pe o trecere de pietoni de un autoturism. Informații despre starea de sănătate a victimei am primit, în această dimineață, de la purtătoarea de cuvât a Spitalului Județean de Urgență Bistrița – Camelia Strugari.

În urma accidentului de aseară, din localitatea Viișoara a municipiului Bistrița, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a ajuns o minoră în vârstă de 14 ani din loc. Viișoara, cu multiple contuzii și escoriații, conștientă, stabilă hemodinamic și respirator, în stare de șoc. A fost stabilizată și i-a fost administrat tratament de specialitate, iar în urma investigațiilor imagistice, a fost diagnosticată cu fractură de bazin minim dislocată, stabilă. Pentru supraveghere pe linie de ortopedie infantilă, medicii au decis transferarea minorei la Clinica de Chirurgie și Ortopedie Infantilă Cluj, unde a fost transportată în cursul nopții cu un echipaj de terapie intensivă mobilă”, a informat Camelia Strugari.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"