Home » De astăzi, s-au redeschis Băile Figa. Vezi tarifele percepute

De astăzi, s-au redeschis Băile Figa. Vezi tarifele percepute

Publicat de Radu SÎRBU
2289 Vizualizari

Din 15 iunie, un nou sezon estival s-a deschis la Băile Figa, turiștii care aleg complexul balnear din apropierea orașului Beclean având la dispoziție facilități diverse de petrecere a timpului liber.

Astăzi am deschis sezonul la Băile Figa. Toate facilitățile din parcul balnear sunt puse la dispoziția turiștilor. Datorită timpului nu tocmai favorabil avem o piscină – cea mai mare din complex – încălzită la 30 de grade. Sigur, avem pregătite și toate celelalte facilități – apele sărate, nămolul, râul leneș, toboganele – toate sunt funcționale. Cel mai mare tobogan este și el pe circuitul apei încălzite.

Mai mult decât atât, de la 1 iulie va fi activ și transportul public în comun cu autobuze electrice, care va aduce foarte ușor turiștii la Băile Figa, atât locuitori ai orașului Beclean, cât și turiști veniți din alte zone. În plus, avem finalizate pistele de biciclete în tot orașul. Dintr-un total de 15 km avem finalizați 10 km, ceea ce este iarăși o facilitate. De asemenea, avem în achiziție și propriile biciclete și este posibil ca în acest sezon să punem la dispoziție și posibilitatea închirierii unei biciclete.

Am luat toate măsurile impuse, asigurăm inclusiv măsurile de distanțare și tot ce trebuie. O limitare a numărului de persoane care vor putea intra în complex nu se impune, asta pentru că stațiunea se întinde pe o suprafață de 15 hectare. Totodată, am purtat discuții cu Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud și, în momentul în care fluxul de turiști se va stabiliza, vom organiza un loc de vaccinare, astfel încât să contribuim și noi la imunizarea populației, a turiștilor care vor dori să se vaccineze”, a ținut să anunțe primarul orașului Beclean, profesorul Nicolae Moldovan.

Iată și tarifele percepute în acest sezon la Băile Figa:

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"