Home » Deputatul Bogdan Ivan: “Colectiv II. Episodul 12. Aveți pe conștiință morții din spitale, drepților!”

Deputatul Bogdan Ivan: “Colectiv II. Episodul 12. Aveți pe conștiință morții din spitale, drepților!”

Publicat de Radu SÎRBU
333 Vizualizari

Deputatul PSD, Bogdan Ivan, a transmis un mesaj la adresa Guvernului, după incendiul din această dimineață de la spitalul din Constanța, eveniment tragic, cu mai mulți morți.

“Incendiul de la Spitalul de Boli infecțioase Constanța unde au murit 7 pacienți de la ATI a arătat încă odată că sunteți cinismul întruchipat al țării! 12 incendii în spitale s-au întâmplat în guvernarea voastră! Zeci de morți și răniți. Un alt Colectiv! V-ați “cățărat” pe morții de la Colectiv ca să ajungeți la guvernare și după asta nu ați reușit să construiți măcar o Sectie de mari arși. Doar i-ați amăgit pe români!”, a transmis deputatul PSD, Bogdan Ivan.

“Vă luptați pentru putere ca niște fiare și ați abandonat oamenii! I-ați lăsat pe români să se descurce cum pot! Să supraviețuiască de pe o zi pe alta, deși ați promis bunăstare! În loc de binele cetățenilor vă gândiți la congrese și funcții! Demisia! Câțule, nu mai aștepta până marți! Iohannis, Orban, Voiculescu, Tătaru, Mihăilă, sunteți bine? Ați transformat sistemul sanitar într-un Colectiv pe episoade! Românii n-o să vă ierte vreodată! Sunteți autorii morali ai tragediilor! Iar focul în care au pierit suflete românești o să vă încălzească pușcăria conștiinței!”, a transmis Bogdan Ivan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO