Home » Deputatul Daniel Suciu: ”Grădinița Dumbrava Minunată din municipiul Bistrița rămâne fără banii de reabilitare prin decizia primăriei!”

Deputatul Daniel Suciu: ”Grădinița Dumbrava Minunată din municipiul Bistrița rămâne fără banii de reabilitare prin decizia primăriei!”

Publicat de Radu SÎRBU
235 Vizualizari

”Grădinița Dumbrava Minunată din Bistrița rămâne fără banii de reabilitare prin decizia primăriei! Deși a avut bani cu lejeritate pentru patinoare nefolosite, panouri publicitare, toalete automate, mașini second-hand, municipalitatea a decis să taie finanțarea pentru cei 75 de copii de la grădiniță și să mute banii la parcarea de pe CR Vivu (peste drum de casa domnului viceprimar PNL). Deși știți că sunt probleme cu clădirea improprie, deși știți că sunt doar 3 grupuri sanitare pentru toți copiii și cadrele didactice, deși circuitul alimentar trebuie modificat, deși geamurile sunt vechi, fix de la ei v-ați gândit să tăiați.
✅ Pentru că aveți majoritate domnilor de la PNL și USR, vă cer să prindeți în bugetul pe acest an banii necesari acestei grădinițe chiar dacă nu mai cumpărați aparate foto, mașini de numărat bani sau renunțați la vreun concert. Foto: geamurile vechi, tavanul cu infiltrații și decizia de mutare a fondurilor”.

Deputat Daniel Suciu

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"