Home » Deputatul Daniel Suciu, prezent alături de fiul Luca la momentul special al renașterii fotbalului bistrițean și la Meciul Legendelor

Deputatul Daniel Suciu, prezent alături de fiul Luca la momentul special al renașterii fotbalului bistrițean și la Meciul Legendelor

Publicat de Radu SÎRBU
191 Vizualizari

Luni, 16 august, pe stadionul ”Jean Pădureanu”, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și-a prezentat lotul cu care va evolua în Liga a 3-a. Cu această ocazie a avut loc un meci demonstrativ între Gloria Old Boys și Liga Legendelor.

A fost un meci spectaculos, cu multe faze de poartă. Publicul i-a văzut la treabă pe Dorinel Munteanu, Viorel Moldovan, Florian Prunea dar și pe vedetele locale: Valer Săsărman, Cervenski, Aurel Nalați,Titi Voica, Ilie Lazăr, Dorel Zegrean, Costel Câmpeanu.

De asemenea, au jucat și Lucian Sănmărtean, Sergiu Mândrean, Sergiu Costin, Călin Albuț.

Printre miile de spectatori veniți să asiste la renașterea fotbalului bistrițean s-a numărat deputatul Daniel Suciu, cel care a venit la stadion însoțit de fiul său Luca.

Ca odinioară…pe stadionul Gloriei, cu tribunele pline! Un nou început, meritat și așteptat de miile de microbiști bistrițeni. Felicitări celor ce-au pus umărul și sper să-l aduc pe Luca la meciuri în Liga I, așa cum m-a adus și pe mine tata. Hai Gloria!”, a transmis deputatul Daniel Suciu.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"