Home » Discursul senatorului PSD Ioan Deneş la ceremonia de semnare a contractului de proiectare și execuție pentru realizarea centurii de ocolire a orașului Beclean

Discursul senatorului PSD Ioan Deneş la ceremonia de semnare a contractului de proiectare și execuție pentru realizarea centurii de ocolire a orașului Beclean

Publicat de Radu SÎRBU
36 Vizualizari

La Primăria orașului Beclean, în urmă cu câteva zile, a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru realizarea obiectivului de investiții ”Varianta de ocolire a orașului Beclean”, finnanţat din fonduri europene, prin Programul Operaţional Infrastructură Mare. Varianta de ocolire a orașului Beclean are o valoare de aproximativ 18 milioane de euro și va asigura legătura dintre Drumul Trans Regio TR45 Beclean-Salva și Drumul Expres DX 4A Dej – Beclean – Bistrița, investiții care sunt cuprinse toate în cadrul Master Planului general de Transport al României.

Printre cei care au luat cuvântul în cadrul ceremoniei s-a numărat și senatorul PSD Ioan Deneș, el însuși cetățean al orașului Beclean. Parlamentarul a punctat faptul că semnarea acestui contract de finanţare reprezintă o încununare a multitudinii de proiecte pe care Primăria Beclean le promovează. Acesta a precizat că, atunci când a fost în Guvernul României a pus „o cărămidă mică” la acest obiectiv de investiţii.

E un moment pe care îl trăiesc cu o intensitate pe care am trăit o de puține ori. Am avut multe evenimente în acest loc unde suntem acum, la Primăria Beclean, dar parcă acest moment este o încununare a acelor momente pe care le-am trăit și vă spun acest lucru din calitate de fiu al orașului pentru că peste câteva zile fac 50 de ani de când sunt trăitor în acest oraș și la modul constant de peste 30 de ani am văzut cum Becleanul a crescut de la o zi la alta iar acest lucru pe care îl trăim astăzi nu se putea face dacă nu aveam oameni care să sufere și să simte pentru acest oraș. Istoria va spune ceea ce am făcut pentru comunităţile noastre. Felicit administraţia publică locală, pe cei care au crezut în acest proiect. Este un model pentru cei care vor „să crească” un proiect, chiar dacă la început nu exista un orizont de finanţare. Felicitări, domnule primar Nicolae Moldovan, ai demonstrat încă o dată că în ceea ce crezi şi realizezi”, a spus în fața celor prezenți senatorul Ioan Deneş.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"