Home » Bijuteria Doremavix – Ofera servicii de sablare, montari de pietre pretioase, pietre naturale, pietre sintetice, gravari, creare de verighete unicat.

Bijuteria Doremavix – Ofera servicii de sablare, montari de pietre pretioase, pietre naturale, pietre sintetice, gravari, creare de verighete unicat.

Publicat de Marian
1883 Vizualizari

PRODUCEM BIJUTERII CU MATERIAL PROPRIU SAU AL CLIENTULUI

In atelierele noastre realizam operatiuni de sablare, montari de pietre pretioase, pietre naturale, pietre sintetice, gravari, etc., creare de verighete unicat, la cerere.

Bijuteria Doremavix a fost infiintata in anul 1998. In tot acest timp am investit in utilaje noi si performante pentru a putea realiza verighete la cele mai inalte standarde. Verighetele sunt executate din teava, fara lipitura, iar combinatiile de culori de realizeaza prin sinterizare. Marea majoritate a verighetelor sunt disponibile in diferite combinatii de culori. Executam modele dupa preferintele si design-ul clientilor, Verighetele se pot realiza si cu diamante

In magazinul nostru veti gasi o colectie impresionanta de bijuterii lucrate cu o finete deosebita. Colectia noastra cuprinde: verighete, inele de logodna, cercei, bratari, lanturi, etc… .Comenzi la :0724 591 849

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"