Home » Dorin Rus, premiul I la Festivalul ”Du-te dor cu Mureșul”

Dorin Rus, premiul I la Festivalul ”Du-te dor cu Mureșul”

Publicat de Radu SÎRBU
337 Vizualizari

Tânărul interpret de muzică populară Dorin Rus din satul Agrieș, județul Bistrița-Năsăud, a câștigat Premiul I la Festivalul Concurs de Interpretare Vocală a Muzicii Tradiționale Românești „Du-te dor cu Mureșul”, desfășurat la Târgu Mureș, acolo unde a purtat cu mândrie frumosul costum popular de pe Valea Țibleșului și unde a încântat publicul spectator și juriul cu vocea sa caldă și repertoriul valoros!

Interpretul bistrițean Dorin Rus a participat constant în cadrul festivalurilor concurs de folclor din țara noastră și a câștigat numeroase premii și trofee, printre care se numără și trofeul Festivalului Național Concurs de Interpretare a Muzicii Populare Românești „Valeria Peter Predescu” de la Bistrița, ediția a X-a, mai, 2019.

Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud a fost reprezentat la acțiunea artistică de la Târgu Mureș de către Alexandru Pugna, manager al instituției noastre și interpret de folclor, acesta fiind și membru în juriul de specialitate al festivalului!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO