Home » Dorin Vlașin: ”Guvernul PNL aduce două finanțări importante pentru învățământul din orașul Năsăud!”

Dorin Vlașin: ”Guvernul PNL aduce două finanțări importante pentru învățământul din orașul Năsăud!”

Publicat de Radu SÎRBU
1724 Vizualizari

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a adăugat pe lista sinteză a obiectivelor de investiții finanțate prin intermediul Subprogramului „Unități și instituții de învățământ de stat” următoarele obiective: reabilitarea, modernizarea și dotarea a două instituții de învățământ din cadrul orașului Năsăud, și anume – Colegiul Național ”George Coșbuc” și școala primară din cartierul Liviu Rebreanu.

,,Mulțumesc pe acestă cale ministrului Ion Ștefan și deputatului Robert Sighiartău pentru sprijinul acordat comunității noastre! Acesta este doar un prim demers prin care va reveni sistemul educațional la nivelul de renume pe care cândva acest oraș l-a avut, Orașul Academicienilor. Viitorul de mâine e în mâinile copiilor de azi și noi vom face tot posibilul să ne asigurăm că educația primită e una pe măsura capacității lor” a ținut să transmită viceprimarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"