Home » Dramă la Dumitra: familia unui decedat confirmat cu coronavirus nu va putea participa la înmormântare, întrucât este izolată la domiciliu

Dramă la Dumitra: familia unui decedat confirmat cu coronavirus nu va putea participa la înmormântare, întrucât este izolată la domiciliu

Publicat de Radu SÎRBU
1675 Vizualizari

Noul coronavirus naște adevărate drame în familiile decedaților confirmați cu Covid-19. Este cazul unei familii din Dumitra, care și-a pierdut omul drag în vârstă de 73 de ani astă-noapte la Spitalul Județean de Urgență, ce suferea de o boală cronică și primul confirmat cu coronavirus în localitate, familie care din cauza măsurilor restrictive impuse de Ministerul Sănătății nu-și va putea conduce mortul pe ultimul drum.

Faptul deosebit de dureros ne-a fost confirmat de primarul Gheorghe Bălăjan. ”Îl vom îngropa mâine dimineață, la ora 9.00, și din păcate familia defunctului nu va putea asista la înmprmântare, întrucât este izolată la domiciliu. Totuși am convenit ca cortegiul funerar restrâns să se abată și pe la casa celui decedat pentru ca familia acestuia să-și poată lua, dacă se poate spune așa, un ultim rămas bun. Este foarte dureros, dar nu avem ce face, ăstea sunt regulile. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, ne-a declarat primarul Gheorghe Bălăjan în această după-amiază.

Este cel de-al nouălea deces din BN, înregistrat la persoane confirmate cu coronavirus. Decedatul se afla în spitalul din Bistrița de aproape o săptămână, el fiind transportat la unitatea medicală în comă diabetică. Până acum au fost anunțate oficial opt decese ale unor persoane infectate cu Covid-19 în județul nostru: bărbați în vârstă de 77, 87, 81, 66, 59, 83, 51, 56 și 73 de ani.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"