Home » Drama unei copile de 14 ani din Bistrița-Năsăud: urcată într-o mașină, ea a fost violată și drogată de trei tineri din Maramureș! Aceștia au fost arestați la mai bine de un an și jumătate de la producerea grozăviei!

Drama unei copile de 14 ani din Bistrița-Năsăud: urcată într-o mașină, ea a fost violată și drogată de trei tineri din Maramureș! Aceștia au fost arestați la mai bine de un an și jumătate de la producerea grozăviei!

Publicat de Radu SÎRBU
5825 Vizualizari

În cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciului de Investigații Criminale din Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în județul Maramureș, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de viol, complicitate la viol, lipsire de liberate în mod ilegal, efectuarea fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Din cercetări a reieșit că, în luna iulie 2022, bănuiții, prin inducere în eroare, ar fi determinat o persoană vătămată minoră, în vârstă de 14 ani, să urce în autoturismul în care se aflau, iar, pe traseu, unul dintre bănuiții majori ar fi întreținut cu aceasta, prin violență, un raport sexual. Ulterior, celălalt bănuit major ar fi determinat persoana vătămată, prin amenințare, să consume substanțe cu efect psihoactiv.

Cercetările efectuate au mai relevat că, în timpul deplasării cu autoturismul, aceeași persoană cercetată ar fi consumat și oferit spre consum, substanțe psihoactive, celorlalte două.

În același context, în urma depistării în trafic și fiind testat cu aparatul din dotare, referitor la conducătorul autoturismului, un bărbat, de 27 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate bancnote și plicuri tip zip-lock ce conțineau urme de substanță susceptibile a produce efecte psihoactive.

Cele trei persoane vizate au fost conduse la audieri, iar, la data de 9 ianuarie a.c., procurorul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a doi dintre tineri, de 21 și 27 de ani și plasarea sub control judiciar, pentru 60 de zile, față de tânărul de 18 ani.

În cursul acestei zile, față de persoanele reținute, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiune au participat polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și polițiști din cadrul Poliției orașului Târgu Lăpuș, Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus și Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"