Home » Emma Suciu și Raul Brezoi, medalii de aur la Cupa Campionilor Europeni la karate! Performanțele lor vor fi răsplătite financiar de Primăria Năsăud

Emma Suciu și Raul Brezoi, medalii de aur la Cupa Campionilor Europeni la karate! Performanțele lor vor fi răsplătite financiar de Primăria Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
348 Vizualizari

În ultimul sfârșit de săptămână, în sala ”Horia Demian” din Cluj-Napoca a avut loc cea de-a 12 ediție a Cupei Campionilor Europeni la karate. A fost ultima competiție de arte marțiale din anul 2021 și, totodată, un motiv de bucurie pentru sportivii Clubului Sportiv Shotokan Dojo din orașul Năsăud, antrenați de către Ionel Brezoi. Cum să fie altfel, când Emma Suciu și Raul Brezoi au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului!

La categoria 12 ani, Emma a câștigat, la individual, locul 1 la proba de Kumite și locul 3 la Kata, în timp ce Raul (categoria 14-15 ani) a obținut aurul la Shobu Sambo cu echipa și argintul la Kumite individual.

Pe podium au mai urcat și alți sportivi năsăudeni, respectiv: Carolina Szep (9 ani) – locul 2 la Kata și locul 3 la Kumite, și Bogdan Lazăr (10 ani) – locul 3 la Kata.

Administrația locală nu au rămas indiferente la titlurile obținute de către Emma și Raul, astfel că, la inițiativa primarului Dorin Vlașin, cei doi urmează a fi premiați cu bani și diplome în cadrul unor ședințe festive a Consiliului Local. De aceleași onoruri se va bucura și o altă tânără din Năsăud, Cristina Cosma, vicecampioană europeană și componentă a lotului național de box.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO