Home » Emil Radu Moldovan: ”Diferiți, dar cu toții bistrițeni!

Emil Radu Moldovan: ”Diferiți, dar cu toții bistrițeni!

Publicat de Radu SÎRBU
307 Vizualizari

Benedek Zacharie, liderul grupului UDMR din Camera Deputaților, efectuează o vizită de două zile în județul Bistrița-Năsăud, prilej cu care în această dimineață a participat la o conferință de presă în cadrul căreia a ținut să sublinieze că formațiune politică de la nivel central sprijină aderarea UDMR Bistrița-Năsăud la alianța formată în plan local între PSD, ALDE și PRO România, sub sigla Alianța pentru Bistrița-Năsăud.

”Vizita d-nului. Benedek Zacharie, lider al grupului parlamentar UDMR, este încă un semn al bunei noastre colaborări, semn al normalității și viziunii europene.

Vă mulțumim pentru susținere și vă mai așteptăm în județul nostru, locul unde minoritățile se simt parte din comunitate.
Continuăm munca. Uniți pentru oameni!”, a ținut să transmită Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și candidat pentru un nou mandat la aceeași funcție din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud.

• Diferiți, dar cu toții bistrițeni! •🟢 Vizita d-nului. Benedek Zacharie, lider al grupului parlamentar UDMR, este încă…

Publicată de Emil Radu Moldovan pe Vineri, 11 septembrie 2020

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"