Home » Emil Radu Moldovan: ”Educația scrie viitorul județului! Împreună cu primarii am reabilitat și sunt în curs de modernizare peste 100 de școli, campusuri școlare și licee, dar și peste 60 de grădinițe!”

Emil Radu Moldovan: ”Educația scrie viitorul județului! Împreună cu primarii am reabilitat și sunt în curs de modernizare peste 100 de școli, campusuri școlare și licee, dar și peste 60 de grădinițe!”

Publicat de Radu SÎRBU
329 Vizualizari

”Copiii și tinerii reprezintă viitorul nostru și ne asumăm ca în următorii ani, un număr cât de mare de unități de învățământ din Bistrița-Năsăud, să continue să fie modernizate și dotate cu tehnologie de ultimă generație.

Să poată să crească, elevii au nevoie de atenție, profesori dedicați, dar și condiții bune, acolo unde locuiesc. De aici a pornit și ideea reabilitării și modernizării Internatului Școlii Profesionale Speciale “Sfânta Maria”- Bistrița, de care beneficiază 368 de copii și cadre didactice.

Un proiect amplu unde facem, de la lucrări de reabilitare și recompartimentare interioară, creând dormitoare cu grupuri sanitare proprii, până la dotarea acestora cu mobilier.

Totodată, la etajul trei al Internatului este “casa” micilor handbaliste de la #Gloria Junior, din programul avansat- axat pe performanță, inclusiv a tinerilor judecătoare din echipa a II-a #CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Un alt proiect cu ecou în viitor este deschiderea unei extensii a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică, pentru tinerii creativi, pasionați de film și artă.

De asemenea, vom continua:

  • Să premiem performanța elevilor și sportivilor din județul nostru, care au obținut rezultate deosebite;
  • Să acordăm stimulente financiare, elevilor și cadrelor didactice din instituțiile de învățământ preuniversitar din Bistrița-Năsăud , pentru performanțele școlare obținute la etapa județeană și participarea la etapa națională a Olimpiadelor Naționale Școlare”, ține să transmită Emil Radu Moldovan.

ContinuămMunca #InvestimÎnEducație #InvestimÎnViitor

• Educația scrie viitorul județului •✅ Împreună cu primarii din județul nostru am reabilitat și sunt în curs de…

Publicată de Emil Radu Moldovan pe Miercuri, 9 septembrie 2020

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de I.I. Sîrbu Radu Dorin – portal: mesager24.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019)

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"