Home » Europarlamentarul Corina Crețu, impresionată de felul cum se dezvoltă orașul Beclean

Europarlamentarul Corina Crețu, impresionată de felul cum se dezvoltă orașul Beclean

Publicat de Radu SÎRBU
156 Vizualizari

La sfârșitul lunii trecute, parlamentarul european Croina Crețu a vizitat orașul Năsăud. Impresiile sale deosebit de pozitive au fost postate pe pagina sa de socializare.

În continuarea vizitei mele în județul Bistrița-Năsăud, mi-a făcut plăcere să vizitez, alături de Primarul orașului #Beclean, domnul Nicolae Moldovan, santierul centurii ocolitoare a orașului. Varianta de ocolire a orașului Beclean este mai mult decât un proiect important al Becleanului, este obiectivul care va ajuta întreaga regiune să se bucure de fluidizarea traficului.
Administrația locală a orașului Beclean este printre primele administrații locale din România care implementează un asemenea proiect într-un parteneriat cu CNAIR, din fonduri europene, prin POIM 2014-2020, fiind totodată un proiect de infrastructură mare cu impact regional. Varianta de ocolire a orașului Beclean include un pod peste râul Someș și două tronsoane de drum realizând legătura dintre drumurile TransRegio TR45 Beclean – Salva și drumul DX4A Dej – Beclean – Bistrița, care contribuie la decongestionarea traficului inclusiv pe direcția spre Suceava.
Stațiunea Băile Figa reprezintă nu doar un proiect ambițios al orașului, ci chiar un vis al primarului realizat pe locul unei zone părăsite, un teren mlăștinos, însă ale cărui ape s-au dovedit terapeutice. Acest proiect realizat de la zero a pus orașul Beclen pe harta turistică a României, devenind într-un timp foarte scurt una dintre cele mai populare atracții din zonă.
Doresc să transmit și pe această cale felicitările mele pentru aceste realizări întregii echipe din cadrul Primăriei orașului Beclean!”, a spus Corina Crețu.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"