Home » EXCLUSIV – Caz șocant la Telciu: o copilă de 13 ani a fost găsită moartă în pădurea în care a mers să culeagă ciuperci!

EXCLUSIV – Caz șocant la Telciu: o copilă de 13 ani a fost găsită moartă în pădurea în care a mers să culeagă ciuperci!

Publicat de Radu SÎRBU
4968 Vizualizari

Tragedia s-a consemnat în zorii acestei zile, pe un versant împădurit de pe Valea Babii, acolo unde a fost găsit trupul neînsuflețit al unei fete de doar 13 ani, ce locuia în zonă și era elevă în clasa a VII-a a școlii din Telciu. Copila ar fi plecat singură, în după-amiaza de ieri, pentru a culege ciuperci și nu s-a mai întors, drept pentru care părinții au pornit, alături de voluntari și polițiști au pornit în căutarea atunci când s-a înserat și au văzut că ea nu mai răspunde la telefon în ciuda apelurilor disperate ale familiei.

Din păcate, cel mai negru scenariu s-a adeverit, copila fiind găsit moartă spre dimineață într-o râpă. Cercetările preliminare arată că decesul s-ar fi produs datorită rănilor la cap după ce copila ar fi alunecat de pe versant și ar fi căzut în hău. Cadavrul a fost preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală.

Conform procedurilor, polițiștii au deschis un dosar penal și au dispus efectuarea necropsiei, pentru a se stabili cauza morții.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO