Home » (EXCLUSIV) Tragedie la Telciu, o fată de 15 ani a murit după ce ar fi înghițit un pumn de medicamente din cauza unei depresii în dragoste. Amalia Pop era în clasa a IX-a la Liceul Sanitar din Bistrița (FOTO)

(EXCLUSIV) Tragedie la Telciu, o fată de 15 ani a murit după ce ar fi înghițit un pumn de medicamente din cauza unei depresii în dragoste. Amalia Pop era în clasa a IX-a la Liceul Sanitar din Bistrița (FOTO)

Publicat de Radu SÎRBU
9788 Vizualizari

O veste cumplită a căzut ca un trăsnet în această seară peste comuna Telciu: o copilă de doar 15 ani din zona Tranzbordare a murit după ce ar fi înghiţit un pumn de pastile în baia propriei locuințe!

Pe surse, am aflat că fata se numea Amalia Pop (foto) și era elevă în clasa a IX-a la Liceul Sanitar din Bistrița. Amalia a fost găsită fără suflare de cei ai casei la minute bune după ce ea intrase în baie spunând că vrea să facă duș. Deși la fața locului au ajuns mai multe ambulanțe cu medici, nu s-a mai putut face nimic decât să fie constatat decesul. Cumplita dramă s-ar fi petrecut pe fondul unei depresii în dragoste, pe telefonul găsit lângă fată fiind mai multe conversații edificatoare în acest sens.

Dascălii care au cunoscut spun că Amalia Pop era o fire veselă și sociabilă, fata practicând handbalul la Telciu dar și la Bistrița.

Poliţiştii, sub coordonarea unui procuror, au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia şi motivele care au împins-o pe adolescentă să îşi pună capăt zilelor.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

ACTUALIZARE: Surse din cadrul comunității, apropiate familiei, afirmă că fata nu s-ar fi sinucis. Oricum, concluziile vor fi trase de către anchetatori.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"