Home » (FOTO) Un tânăr din Măgura Ilvei a murit după ce a intrat cu scuterul în pilonul unui pod pe DJ 172 D

(FOTO) Un tânăr din Măgura Ilvei a murit după ce a intrat cu scuterul în pilonul unui pod pe DJ 172 D

Publicat de Radu SÎRBU
4341 Vizualizari

Nenorocirea s-a întâmplat în această după-amiază, în jurul orei 17:00, pe raza comunei Măgura Ilvei. Tânărul tocmai împlinise 34 de ani în urmă cu două zile însă firul vieții i s-a întrerupt prea devreme din cauza unui accident rutier.

Marius S., domiciliat în Măgura Ilvei, se afla pe un moped și a intrat în coliziune cu stâlpul de susținere al unui pod de cale ferată.

În urma accidentului, din nefericire a fost declarat decesul bărbatului în ciuda eforturilor de resuscitare aplicate de salvatori de pe ambulanța SMURD.

Verificările polițiștilor au indicat faptul că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și mopedul implicat în eveniment nu este înregistrat sau înmatriculat.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri ai Poliției orașului Sângeorz-Băi, urmând să fie stabilite cauza și modalitatea produceri evenimentului rutier.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"