Home » (Galerie FOTO) Tradiții, colinde și scenete prezentate de Clubul Copiilor din Năsăud

(Galerie FOTO) Tradiții, colinde și scenete prezentate de Clubul Copiilor din Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
692 Vizualizari

Elevii de la Clubul Copiilor Năsăud, coordonați de doamna profesor Maria Rus, în colaborare cu Casa de Cultură ,,Liviu Rebreanu”, reprezentată de domnul director Ionuț Nistor, au susținut momente teatrale și tradiționale și au colindat miercuri, 20 decembrie 2023, mai multe instituții din oraș printre care Centrul de Vârstnici, Spitalul ,,George Trifon” și alte instituții. Această activitate a avut loc cu sprijinul doamnei director Constanța Pop și a întregului colectiv de cadre didactice de la Clubul Copiilor Năsăud.

Acești tineri deosebiți care au fost implicați au făcut să transpară frumusețea obiceiurilor și au transmis mesajul de a trăi plenar și autentic sărbătorile, marcând un echilibru între modernitate și tradiție. Astfel, ei au evidențiat faptul că într-o perioadă digitală de supraconectare, tradiția face posibilă conexiunea adevărată cu ceilalți, întâlnirea față în față cu semenii tăi prin teatru, joc și colindă.

Instantaneele acestor momente au fost realizate de profesoara Naomi Ropotin de la Clubul Copiilor Năsăud.

Andrei Georgiana
Clubul Copiilor Năsăud

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"