Home » (EXCLUSIVITATE) Caz șocant la Ilva Mare: Un fermier a fost bătut cu parul de soție dintr-un motiv incredibil – pentru că a dat de mâncare la animale fără știrea ei!

(EXCLUSIVITATE) Caz șocant la Ilva Mare: Un fermier a fost bătut cu parul de soție dintr-un motiv incredibil – pentru că a dat de mâncare la animale fără știrea ei!

Publicat de Radu SÎRBU
4965 Vizualizari

Eveniment uimitor în satul Ivăneasa din comuna Ilva Mare. Enervată la culme de faptul că nu a fost consultată în problema hrănirii vacilor și porcilor din bătătură, o tânără și-a snopit în bătaie soțul cu un par! La fața locului a fost nevoie de intervenția polițiștilor!

Drama familială s-a produs ieri, în jurul orei 13:00, imediat după ce fermierul, în vârstă de 34 de ani, a dat de mâncare celor 30 de bovine și 8 porci din gospodărie. Într-un acces de furie din motivul incredibil anunțat, soția, de 22 de ani, a pus mâna pe un par și și-a luat bărbatul bine la ”scărmănat”. Trist este că la scenă a asistat și o copilă de un an și jumătate, fiica acestora, care, îngrozită de cele văzute, s-a ascuns după niște saci cu haine.

Alertați de victimă prin 112, polițiștii au sosit la fața locului pentru a deschide dosar penal pentru vătămare corporală. Bărbatul bătut de nevastă s-a prezentat la medicul legist care i-a eliberat adeverința doveditoare că rănile sale necesită 10 zile de îngrijiri medicale.

Acum, în căminul conjugal a rămas doar bărbatul, soția luându-și fiica și mutându-se la părinții ei. Ancheta este în curs.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"