Home » Fapte bune în Crăciunul pandemiei: Daiana Cosma, o tânără antreprenoare din Năsăud, face o colectă de alimente și haine pentru familiile nevoiașe. Vezi cum poți ajuta

Fapte bune în Crăciunul pandemiei: Daiana Cosma, o tânără antreprenoare din Năsăud, face o colectă de alimente și haine pentru familiile nevoiașe. Vezi cum poți ajuta

Publicat de Radu SÎRBU
768 Vizualizari

O tânără energică și cu suflet mare, Daiana Cosma – patroana Fast Food-ului DAYA din Năsăud ține să sară în ajutorul familiilor sărace cu mulți copii de acest Crăciun, pentru ca aceștia să simtă cât de cât spiritul sărbătorii. În acest sens, în perioada 5 – 20 decembrie 2020, un grup de tineri frumoși, mobilizați de Daiana, derulează o acțiune umanitară ce are ca scop sprijinirea familiilor nevoiașe din orașul Năsăud.

Astfel, prin Fast Food-ul DAYA se organizează colectă de alimente neperisabile (ulei, făină, orez, paste, conserve, etc.), și haine (noi sau bine igienizate, cu specificația pentru femei, bărbați, copii băiat/fată, precum și vârsta).

Acțiunea se organizează în postul Crăciunului întrucât, așa cum ne-a declarat Daiana Cosma: ”Acum ne pregătim cu toții pentru marele praznic al Nașterii Mântuitorului Nostru Isus Hristos. Ca urmare, să căutăm si noi să dăruim din multul sau puținul nostru celor ce sunt în nevoi și dificultate. Încercăm să aducem, înainte de Sfintele Sărbători o picătură de bucurie familiilor încercate!”

Cine dorește să fie bun de Crăciun și să ajute persoanele defavorizate prin intermediul campaniei inițiate de Daiana Cosma, poate să obțină mai multe informații la numărul de telefon 0741 404 671.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"