Home » Forțat de problemele penale, primarul Traian Ogâgău s-a autosuspendat din PNL însă anunță că va candida din nou la Sângeorz-Băi

Forțat de problemele penale, primarul Traian Ogâgău s-a autosuspendat din PNL însă anunță că va candida din nou la Sângeorz-Băi

Publicat de Radu SÎRBU
825 Vizualizari

După ce a fost condamnat în urmă cu o lună de zile, în prima instanță, la 1 an de închisoare cu suspendare pentru favorizarea persoanei, Traian Ogâgău a anunțat astăzi pe Facebook că se autosuspendă din Partidul Național Liberal, lucru care nu-l va împiedica însă să candideze pentru un al doilea mandat de primar în orașul Sângeorz-Băi.

Dragii mei sângeorzeni. Dat fiind faptul că în această perioadă am de rezolvat câteva probleme legate de situația juridică în care ma aflu, am luat decizia de a mă autosuspenda din Partidul Național Liberal.

Această alegere grea pentru mine, vine tocmai fiindcă nu îmi doresc sub nici o formă să dau ocazia unor rău voitori și grupuri de interese să se folosească de situația existentă pentru a încerca să își crească capitalul electoral prin atacuri mârșave, manipulări și minciuni dintre cele mai elaborate, minciuni pe care unii le aruncă în mod sistematic de ani de zile și care au menirea de a-mi creea o imagine falsă.

Personal am încredere totală în justiție, motiv pentru care voi lupta cu toate forțele pentru a dovedi tuturor că ipostaza în care mă aflu nu reflectă adevărul și că oricât de mult ar vrea unii să mă vadă pus la pământ nu au nici o șansă pentru că Dumnezeu lucrează prin oameni și sângeorzenii vor fi uniți atât la bine dar mai ales la greu.

Astfel, în următoarea perioadă mă voi concentra la bunul mers al proiectelor pe care le avem în derulare la nivel de Sângeorz-Băi, proiecte în care am pus întreg sufletul și care vor schimba întreg orașul nostru cum nici nu am visat vreodată.

Iar pentru final doresc să vă mai transmit un mesaj foarte clar tuturor și vă rog să aveți încredere în mine :

Voi candida pentru un nou mandat de primar al orașului nostru!

Vă mulțumesc tuturor colegilor din partid și sângeorzenilor în mod special pentru că îmi sunteți alături și vă asigur de tot respectul meu în continuare!”, a transmis Ogâgău pe pagina sa de socializare.

Trebuie spus că decizia de autosupsendare a lui Traian Ogâgău a fost forțată de statutului PNL, partid care ar fi trebuit să-l suspende pe edil în ciuda faptului că sentința nu este una definitivă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"