Home » (FOTO) Ambulanța de Terapie Intensivă Mobilă din Bistrița, implicată într-o tamponare din Cluj-Napoca. Un paramedic a fost rănit ușor

(FOTO) Ambulanța de Terapie Intensivă Mobilă din Bistrița, implicată într-o tamponare din Cluj-Napoca. Un paramedic a fost rănit ușor

Publicat de Radu SÎRBU
368 Vizualizari

Astă-noapte, în jurul orei 01.40, echipajul de terapie intensivă SMURD din cadrul ISU Bistrița – Năsăud care transporta un pacient la Institutul Inimii din Cluj Napoca a fost implicat într-un accident rutier minor, cu câteva sute de metri înainte de a ajunge la destinație.

Pacientul din ambulanță SMURD a fost preluat de alt echipaj medical și transportat la Institutul Inimii. Din fericire, pacientul asistat în ambulanța SMURD nu a fost rănit în urma accidentului.

În schimb, un paramedic a fost rănit ușor, suferind o plagă minoră la nivelul capului. Din fericire, după ce a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, nu s-a impus transportul paramedicului la spital.

Persoanele din cealălalt autoturism implicat în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

FOTO: ISU BN

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

Contribuabilul 8 februarie 2022 - 13:20

Da-ti detalii de de scandalul și bruscarea celui care a filmat la locul accidentului, făcută de domnul de la ISU

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"