Home » (FOTO) Captură impresionată de țigări de contrabandă și trei persoane reținute, în urma unor percheziții la Beclean

(FOTO) Captură impresionată de țigări de contrabandă și trei persoane reținute, în urma unor percheziții la Beclean

Publicat de Radu SÎRBU
1188 Vizualizari

Peste 360.000 de țigarete de contrabandă au fost indisponibilizate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Bistrița-Năsăud.

Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore și sunt cercetate pentru contrabandă calificată.

Acțiunile polițiștilor au vizat documentarea activităților infracționale ale unor persoane bănuite de trafic de țigarete care provin din contrabandă, precum și identificarea bunurilor.

În urma unei acțiuni de prindere în flagrant și a unei percheziții domiciliare, polițiștii au indisponibilizat peste 19.000 de pachete de țigarete care nu aveau aplicate timbre sau banderole fiscale românești, susceptibile a proveni din contrabandă.

Astfel, peste 14.000 de pachete de țigarete au fost descoperite de polițiști într-o autoutilitară cu care ar fi fost transportate de către un tânăr de 26 de ani, din Suceava, până în curtea unui imobil din orașul Beclean, iar celelalte au fost descoperite în urma unei percheziții, efectuată la domiciliul a doi soți de 45 și 47 de ani, din Beclean.

Totodată, polițiștii au indisponibilizat și autoutilitara în care au fost descoperite țigaretele.

Prejudiciul cauzat bugetului statului cu ocazia activității infracționale a fost estimat ca fiind de 318.000 de lei.

După audieri, cele trei persoane bănuite de contrabandă calificată au fost reținute pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, 25 iulie 2020, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura controlului judiciar pentru 30 de zile față de acestea.

La acțiuni au participat criminaliști și politiști din cadrul Poliției Orașului Beclean.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"