Home » (FOTO) Depresie post-Covid! Un bărbat în floarea vârstei a fost găsit spânzurat în locuința sa din Rodna. Vezi cine era

(FOTO) Depresie post-Covid! Un bărbat în floarea vârstei a fost găsit spânzurat în locuința sa din Rodna. Vezi cine era

Publicat de Radu SÎRBU
3206 Vizualizari

Încă o veste tristă s-a abătut în această dimineață peste comuna Rodna. Parcă nefiind destul că un tânăr localnic și-a pierdut viața aseară într-un tragic accident rutier, șocul a fost amplificat de faptul că un bărbat în vârstă de 43 de ani, Leontin Bodriheic (foto), a fost găsit spânzurat, moarte sa fiind plânsă pe paginile de socializare de către toți cei care l-au cunoscut.

Bărbatul, necăsătorit, a fost găsit spânzurat în casa în care locuia cu mama lui. Din câte se pare, omul suferise o depresie datorită faptul că fusese depistat pozitiv cu Covid, urmând să iasă din izolare în aceste zile. La fața locului au ajuns criminaliștii, care au deschis un dosar penal conform procedurilor.

Da, întreaga comună este sub stare de șoc după aceste două decese șocante ale consătenilor noștri. Rămânem, practic, fără cuvinte în fața unor asemenea drame! Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, ne-a declarat primarul Valentin Grapini.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"