Home » (FOTO – EXCLUSIV) Două femei și un copilaș din Ucraina au scăpat teferi după ce au intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat public, la Reteag

(FOTO – EXCLUSIV) Două femei și un copilaș din Ucraina au scăpat teferi după ce au intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat public, la Reteag

Publicat de Radu SÎRBU
1967 Vizualizari

O altă mașină din Ucraina implicată într-un accident rutier pe șoselele din Bistrița-Năsăud! După ce ieri dimineață, cinci refugiați s-au răsturnat cu autoturismul la Beclean, pe DN 17, în urmă cu o jumătate de oră la Reteag, pe același DN 17, un alt autovehicul din țara invadată de ruși a avut parte de necaz.

Astfel, mașina condusă de o ucraineancă s-a izbit de un stâlp de iluminat public. În vehicul se mai aflau o mamă cu un copilaș (tot din Ucraina). Din fericire, toate victimele au scăpat tefere. La locul accidentului au ajuns un echipaj de pompieri și o ambulanță a SAJ.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"