Home » (FOTO) Incendiu la o casă din Arcalia!

(FOTO) Incendiu la o casă din Arcalia!

Publicat de Radu SÎRBU
308 Vizualizari

În această dimineață, în jurul orei 6:00, Detașamentul de Pompieri Bistrița a intervenit la un incendiu izbucnit la o casă în satul Arcalia, comuna Șieu Măgheruș.
Au fost alocate trei echipaje de stingere, cu două autospeciale cu apă și spumă și autospeciala de intervenție la înălțime.

Echipajele de pompieri militari au găsit incendiul care se manifesta generalizat la nivelul acoperișului și mansardei, unde erau prevazute trei încăperi.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, un tânăr în vârstă de aproximativ 23 de ani a fost trezit și scos din casa de persoanele care au observat incendiul.

Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite în aproximativ o oră, au protejat parterul imobilului și anexele învecinate și un utilaj parcat în apropiere. Incendiul a afectat o suprafață desfasurata de aproximativ 150 m (acoperiș și mansardă).

Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un coș de fum cu fisuri, neprotejat termic față de materiale care se pot aprinde ușor.

Foto: ISU BN

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"