Home » (FOTO) La Năsăud, vaccinarea anti-Covid a copiilor a început de astăzi. Se pot prezenta, și fără programare, copii între 5 și 11 ani

(FOTO) La Năsăud, vaccinarea anti-Covid a copiilor a început de astăzi. Se pot prezenta, și fără programare, copii între 5 și 11 ani

Publicat de Radu SÎRBU
1490 Vizualizari

Nu doare, e ca o pișcătură mică!”, a fost impresia primului copil imunizat cu serul Pfizer Pediatric la Centrul de Vaccinare din orașul Năsăud, în această dimineață. Este vorba de un băiețel din localitate, în vârstă de 11 ani, care a venit însoțit de mama sa la centrul ce este organizat în sala mică a Casei de Cultură ”Liviu Rebreanu”.

În centrul nostru avem un singur flux de vaccinare pentru copii de-a lungul unei zile, în intervalul orar 9.00 – 17:00. Cu programare sau fără. Astăzi, au fost programați pentru vaccinare 4 copii”, ne-a declarat coordonatorul Centrului de Vaccinare de la Năsăud, medicul Beniamin Gavriș. Pentru informații și programări anticipate, numărul de telefon al Centrului de la Năsăud este 0741 070 900.

Procesul de vaccinare pediatrică este dedicat micuților cu vârste între 5 și 11 ani. Copiii din categoria 5-11 ani vor fi vaccinați cu un ser Pfizer care vine într-o doză mai mică față de cea utilizată la persoanele de peste 12 ani. Copiii vor face și rapel, la 21 de zile.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"