Home » (FOTO) Mașină, pericol public pe străzile Bistriței, oprită de jamdarmi. Surprinzător ce au găsit aceștia înăuntru!

(FOTO) Mașină, pericol public pe străzile Bistriței, oprită de jamdarmi. Surprinzător ce au găsit aceștia înăuntru!

Publicat de Radu SÎRBU
2433 Vizualizari

Aseară, în jurul orei 20.00, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil, aflați într-o acțiune de patrulare pe strada Gării din municipiul Bistrița, au fost sesizați de către un tânăr care conducea o motocicletă, cu privire la faptul că un autoturism înmatriculat în județul Neamț, este condus haotic pe una dintre străzile din apropiere. Mai mult decât atât, acesta era să fie acroșat de către respectivul conducător auto.

Jandarmii au pornit imediat înspre zona indicată și au ajuns din urmă autoturismul cu numere de Neamț, indicat de către motociclist. Pe lângă faptul că circula cu viteză, autovehiculul era condus haotic, jandarmii observând faptul că la una dintre trecerile pentru pietoni din zonă era să fie acroșată o persoană, care fusese evitată în ultimul moment. Ca urmare, echipajul de jandarmerie a pornit pe urmele autoturismului în cauză, iar în momentul în care șoferul mașinii a virat spre o stradă închisă jandarmii s-au apropiat de autoturism și au observat că înăuntru se aflau doi bărbați. Cei în cauză au fost scoși imediat din mașină, iar la o primă verificare a interiorului autovehiculului au fost depistate mai multe sticle și plase pline cu prenadez.

Cei doi bărbați au 28, respectiv 31 de ani, unul fiind din Bistrița iar celălalt din Ghinda.

Jandarmii au sesizat în acest caz Poliția Rutieră, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, celălalt ocupant al mașinii fiind condus la sediul Poliției pentru efectuarea cercetărilor.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"