Home » (FOTO) O casă a ars ca o torță, astă noapte, în Nimigea de Jos. Focul, pus de o mână criminală?

(FOTO) O casă a ars ca o torță, astă noapte, în Nimigea de Jos. Focul, pus de o mână criminală?

Publicat de Radu SÎRBU
3017 Vizualizari

Noapte cu adevărat neagră pentru o familie din satul Nimigea de Jos. O casă a fost distrusă în totalitate de un incendiu. Autoritățile suspectează că este vorba de foc pus intenționat!

Alerta a fost dată astă noapte, în jurul orei 2.30 la un imobil de locuit pe drumul ce duce către Nimigea de Sus. Primii care au ajuns la locul incediului cu o mașină de stingere a focului au fost membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Nimigea, în frunte cu primarul Mircea Runcan. Focul se manifesta generalizat iar, până la sosirea pompierilor militari din Năsăud, salvatorii din Nimigea au golit autospeciala de apă. A fost nevoie de trei încărcări ale celor trei mașini de intervenție pentru ca flăcările să fie stinse în totalitate. Din păcate, casa s-a făcut scrum, însă din fericire nu au existat victime. Martorii speculează că cel mai probabil, cauza incendiului a fost o acțiune intenționată dintr-o ceartă pe avere! Polițiștii au deschis o anchetă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"