Home » (FOTO) Primul autobuz electric din cele 8 achiziționate de primărie circulă la Beclean

(FOTO) Primul autobuz electric din cele 8 achiziționate de primărie circulă la Beclean

Publicat de Radu SÎRBU
1894 Vizualizari

”Am reușit azi să testăm în orașul nostru un autovehicul electric similar celor 8 achiziționate cu fonduri europene, prin proiectul de mobilitate urbană durabilă. Acest tip de autovehicul electric va deservi întreaga populație a orașului și va cuprinde rute dintr-un capăt în celălalt al Becleanului și al cartierelor aparținătoare.

Așteptăm cu încredere șoferii profesioniști să își depună CV-ul la Primăria Beclean în vederea angajării, fiindcă vor fi în total 20 de posturi disponibile, chiar lansăm și doamnelor această provocare”, a anunțat în această după-amiază primarul Nicolae Moldovan.

Cele 8 autobuze electrice dotate cu sistem informatic e-ticketing, management flotă și informare pasageri, sunt achiziționate cu fonduri europene prin două proiecte de mobilitate urbană durabilă și vor deservi întreaga populație a orașului Beclean. Vor fi 51 de stații de transport public și un sistem performant de telegestiune smart a circulației. Liniile pe care vor circula aceste autobuze electrice sunt următoarele:

Linia 1 : Valea Viilor – Gară

Linia 2 : Coldău – Gară – Băile Figa – Figa

Linia 3 : Coldău – Centru

Linia 4 : Valea Viilor – Gară – Podirei

Am reușit azi să testăm în orașul nostru un autovehicul electric similar celor 8 achiziționate cu fonduri europene, prin…

Publicată de Nicolae Moldovan pe Miercuri, 22 iulie 2020

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

Un bistritan 27 iunie 2021 - 11:22

Autobuze turcesti. Firea pt cele din Bucuresti se zice ca a primit o vila in Turcia pe malul Bosforului. Cit a primit radu chelnerul?

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"