Home » (FOTO) Scandal cu focuri de pistol, la Băile Figa

(FOTO) Scandal cu focuri de pistol, la Băile Figa

Publicat de Radu SÎRBU
2458 Vizualizari

În zorii zilei de duminică, polițiștii au fost nevoiţi să intervină pentru aplanarea unui scandal izbucnit între mai mulți tineri în zona Băilor Figa. Unul dintre agresori a folosit un pistol de tip airsoft, cu proiectil din cauciuc și a rănit mai multe persoane. Oamenii legii au deschis dosar de cercetare penală în acest caz.

”La data de 12 iulie, în jurul orei 06.00, în zona de agrement Figa, a avut loc un scandal, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite. Polițiștii ajunși la fața locului i-au identificat rapid pe agresori și i-au condus la sediul Poliției Orașului Beclean. Este vorba despre doi tineri, de 27 și 24 de ani, din Șieu Odorhei și Budești, care ar fi avut o altercatie cu alții doi, un băiat și o fată, ambii din localitatea Beclean. Ulterior, alți trei tineri, toți din Tiha Bârgaului, au intervenit și au fost agresați de cei doi. La un moment dat, tânărul de 27 de ani a folosit un pistol de tip airsoft, cu proiectil din cauciuc, nesupus autorizării, rănindu-i pe cei trei.

Persoanele în cauză au fost conduse la audieri.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmând a fi dispuse măsurile ce se impun”, a oferit detalii purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Maria Sârb.

Foto: Caius Cârcu

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"