Home » (FOTO ȘTIRE EXCLUSIVĂ) Scenă uluitoare în faţa Policlinicii din Bistrița: un pacient a făcut atac de cord la intrarea în unitate. Cadrele medicale i-au salvat viața, deși omul nu mai avea puls

(FOTO ȘTIRE EXCLUSIVĂ) Scenă uluitoare în faţa Policlinicii din Bistrița: un pacient a făcut atac de cord la intrarea în unitate. Cadrele medicale i-au salvat viața, deși omul nu mai avea puls

Publicat de Radu SÎRBU
3791 Vizualizari

În această după-amiază, Un bistrițean a fost aproape de a-şi pierde viaţa, în urma unui infarct suferit, în momentul în aștepta de la o consultaţie, în policlinicii Spitalului Judeţean de Urgență Bistrița. Cei prezenți au cerut ajutor din policlinică, personalul medical resuscitând victima care nu mai avea puls, ei fiind ajutați și de medicii ambulanței de Terapie Intensivă Mobilă care au intervenit la dramaticul caz.

Din fericire, manevrele aplicate în timp util au avut efect, bărbatul fiind resuscitat şi transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor a spitalului din Bistrița.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"