Home » (FOTO) Tragedie la Ilva Mică: Un șofer în floarea vârstei, aflat în autoizolare, a fost strivit mortal sub TIR-ul pe care îl repara

(FOTO) Tragedie la Ilva Mică: Un șofer în floarea vârstei, aflat în autoizolare, a fost strivit mortal sub TIR-ul pe care îl repara

Publicat de Radu SÎRBU
15241 Vizualizari

Un necaz fără margini a lovit în această seară o familie din Ilva Mică, din zona Strâmba. Capul familei, în vârstă de 48 de ani, a pierit în mod șocant, strivit sub TIR-ul la care lucra. Potrivit martorilor, omul era șofer de autotren și se întorsese de câteva zile dintr-o cursă făcută în Occident, mai precis din Spania și intrase în țară pe la Nădlac în 28 martie. Cum a decis să se autoizoleze la domiciliu, astăzi, bărbatul s-a gândit să mai repare câte ceva la unul din TIR-urile pe care le avea în proprietate. Din păcate, acest fapt i-a adus sfârșitul, întrucât capul TIR-ului, sub care se afla în momentul tragediei, s-a lăsat peste el în timpul lucrului.

Deși la locul accidentului casnic au ajuns paramedici și medici ai SMURD, aceștia nu au mai putut face mare lucru și în ciuda eforturilor de resuscitare s-a declarat decesul, rănile fiind incompatibile cu viața.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"