Home » (FOTO) Un autoturism cu refugiați ucraineni s-a răsturnat, astă-noapte, la Beclean. O femeie a fost transportată la spital

(FOTO) Un autoturism cu refugiați ucraineni s-a răsturnat, astă-noapte, la Beclean. O femeie a fost transportată la spital

Publicat de Radu SÎRBU
2013 Vizualizari

Astă-noapte, în jurul orei 3:00, un autoturism în care se aflau mai mulți cetățeni ucraineni, printre care și copii, a fost implicat într-un accident rutier produs pe DN 17, în orașul Beclean.

Potrivit informațiilor comunicate de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, mașina, în care se aflau opt cetățeni din Ucraina (cinci adulți și trei copii), a ieșit în decor.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje medicale, care au acordat asistență medicală și prim ajutor persoanelor implicate în accident. Din fericire, nicio persoană nu a rămas încarcerată și nu a suferit răni grave. O femeie a fost transportată la spital cu un traumatism cranian minor, a transmis ISU BN.

Foto: ISU BN

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"