Home » (FOTO + VIDEO) Au început ”anchetele de circulație”. Coadă de autoturisme la Năsăud!

(FOTO + VIDEO) Au început ”anchetele de circulație”. Coadă de autoturisme la Năsăud!

Publicat de Radu SÎRBU
4420 Vizualizari

Astăzi, la nivel național se va desfășura Ancheta de circulație Origine – Destinație. Studiul se va desfășura pe întreaga rețea de drumuri naționale, drumuri expres și autostrăzi din administrarea CNAIR SA și vizează constituirea unei baze de date statistice pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocării bugetelor și ajustării strategiilor de dezvoltare.

Acțiunea se va desfășura în puncte determinate prin metode statistice, pe întreaga rețea rutieră din administrarea CNAIR SA. Vor fi echipaje mixte CNAIR – Poliția Română (recenzori și agenți de circulație) care vor invita conducătorii de vehicule pe o bandă de rezervă și le vor adresa un set de întrebări.

Ancheta de circulație Origine – Destinație se va desfășura în intervalul orar 08:00-12:00 și 14:00-18:00, la nivelul DRDP Iași urmând a fi implicați aproximativ 450 de operatori, aferenți celor 75 de posturi amenajate pe rețeaua de drumuri naționale din administrare.

La Năsăud este un astfel de punct și participanții la trafic anunță că s-a format deja o coadă considerabilă de vehicule. ”Vama” este situată pe strada Bistriței (în Tradam), la intrarea în Năsăud dinspre Bistrița.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"