Home » (FOTO + VIDEO) D’ale Covidului ! Un primar din Peru, mort de beat, s-a ascuns într-un sicriu pentru a nu fi arestat pentru încălcarea carantinei. N-a scăpat !

(FOTO + VIDEO) D’ale Covidului ! Un primar din Peru, mort de beat, s-a ascuns într-un sicriu pentru a nu fi arestat pentru încălcarea carantinei. N-a scăpat !

Publicat de Radu SÎRBU
1004 Vizualizari

S-a întâmplat pe 18 mai a.c, atunci când Jaime Rolando Urbina Torres, primarul orășelului Tantara, a fost arestat de către Poliția Națională din Peru, pe motiv de încălcare a regulilor de izolare la domiciliu.

Potrivit cotidianului online limagris.com, polițiștii sosiți la o adresă pentru a-l reține l-au găsit pe primar întins într-un sicriu, cu masca pe față, „făcând pe mortul”, însă nu era decedat ci doar…mort de beat. Oamenii legii erau pe urma edilului, după ce acesta a fugit de acasă pentru a chefuii cu prietenii.

Pentru a scăpa de arestare, bărbații au recurs la un gest extrem: s-au întins în niște sicrie, care erau în respectiva curte, cu mâinile pe piept și măștile pe față.

Însă numărul de actorie nu i-a păcălit pe oamenii legii, care i-au fotografiat pe bărbați în sicrie, înainte de a-i aresta.

Primarul, care era deja intens criticat de cetățeni pentru că a fost mai mult absent pe durata pandemiei, a fost reținut pentru încălcarea ordinului de izolare și de distanțare socială.

În ultimele săptămâni, oamenii de rând, dar și oficialii din administrație i-au imputat lui Torres faptul că nu a deschis centre de carantină și că nu a implementat măsuri de siguranță, pentru a evita răspândirea coronavirusului.

Obligația de izolare la domiciliu a fost instituită pe 16 martie 2020 pe întreg teritoriul țării sud-americane. Până acum, în Peru s-au înregistrat peste 100.000 de îmbolnăviri de COVID-19 și puțin peste 3.000 de decese.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"