Home » (FOTO + VIDEO) Patru gospodării mistuite de un incendiu devastator, astă noapte, la Șieuț

(FOTO + VIDEO) Patru gospodării mistuite de un incendiu devastator, astă noapte, la Șieuț

Publicat de Radu SÎRBU
1290 Vizualizari

Astă noapte, comuna Șieuț s-a confruntat cu un incendiu puternic ce a afectat patru gospodării. Focul a pornit de la un grajd și s-a extins repede la mai multe imobile, respectiv la patru case de locuit, fiecare cu anexe, grajduri, imobile situate foarte aproape unul față de celălalt. Suprafața totala afectată de incendiu este, la o primă estimare, de peste 800 mp.

Din fericire nu au fost înregistrate victime, doua persoane în vârstă au suferit atacuri de panică, au primit primul ajutor la locul incendiului, nefiind transportate la spital.

Au intervenit peste 35 pompieri militari și voluntari de la Detașamentul de pompieri Bistrița și Serviciile voluntare pentru situații de urgență Șieuț, Șieu, Monor și Mărișelu cu 7 autospeciale de stingere, autospeciala de intervenție la înălțime și două ambulanțe (SMURD și SAJ), salvatori care au acționat pentru localizarea și lichidarea focarelor, concomitent cu protejarea vecinătăților. În ambele direcții erau amplasate case de locuit și imobile foarte aproape de clădirile cuprinse de incendiu.

De asemenea, sub coordonarea comandantului intervenției, mai multe zeci de localnici au sprijinit intervenția pompierilor militari și voluntari, în încercarea de a proteja vecinătățile.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"