Home » (FOTO + VIDEO) Pompierii au evitat un dezastru, la incendiul anexei unei benzinării din Beclean

(FOTO + VIDEO) Pompierii au evitat un dezastru, la incendiul anexei unei benzinării din Beclean

Publicat de Radu SÎRBU
1494 Vizualizari

Astăzi, la orele amiezii, flăcări provenite cel mai probabil de la un incendiu de vegetație uscată scăpat de sub control au cuprins o anexă a benzinăriei Ozana din Beclean și, doar intervenția rapidă a pompierilor au ferit zona de o situație cât se poate de complicată. Trebuie spus că, intervenția a avut un grad ridicat de dificultate ținând cont de faptul că în apropierea anexei (depozitului), la aproximativ 20 m, este amplasat rezervorul GPL al benzinăriei. Pompierii militari beclenari au intervenit cu profesionalism și au luat măsuri de protejare a acestuia prin răcire cu apă, concomitent cu acțiunile de localizare și lichidare a focarelor.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Suprafata totală afectată de incendiu este de aproximativ 200 mp.

În acest context, ISU Bistrița-Năsăud reia apelul la responsabilitate adresat tuturor celor care își curăță terenurile agricole: ” Încă o dată, facem un APEL LA RESPONSABILITATE către toți locuitorii județului Bistrița-Nasaud privind curățarea terenurilor prin arderea vegetației uscate. RISCURILE sunt enorme, iar acțiunile necumpătate pot provoca pierderi materiale semnificative sau, în mod tragic, pierderi de vieți omenești!”.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"